Як приготувати тартар із тунця?

Тартар из тунца рецепт tartar-tunets

Чим гарний тартар із тунця? Він готується за лічені хвилини і не вимагає спеціальної попередньої підготовки інгредієнтів. Але в той же час Ви отримуєте оригінальну, корисну та смачну закуску, яка прикрасить будь-який святковий стіл або звану вечерю. Як приготувати тартар?

  Інгредієнти тартару:

  • 200 г свіжого філе тунця
  • 1 авокадо
  • 1-2 головки цибулі шалот
  • соєвий соус
  • бальзамічний оцет
  • лимонний сік
  • зелена цибуля
  • чорний перець

Спосіб приготування тартару з тунця:

  1. Філе тунця нарізаємо дрібним кубиком.
  2. Цибулю-шалот нарізаємо дрібним кубиком і змішуємо з тунцем.
  3. Додаємо в отриману суміш трохи соєвого соусу.
  4. Додаємо свіжомелений перець і кілька пір’я дрібно нарізаної зеленої цибулі.
  5. Все перемішуємо до одержання однорідної маси.
  6. Охолоджуємо в холодильнику близько півгодини.
  7. Тартар викладаємо у порційну круглу або квадратну форму.
  8. Збризкуємо бальзамічним оцтом.
  9. Нарізаємо часточками авокадо, збризкуємо лимонним соком і викладаємо зверху на тартар.

Leave a Reply